Vendégkönyv

Hozzászólások (55)

ana-help
11 éve, 4 hónapja, 10 napja és 4 órája
Adri vagyok, és döbbenten látom, hogy átalakult egyszer csak az mlap.hu o.O ez persze azon nem változtat, hogy mi itt vagyunk, és ígérem jövő héten megreformálom ezt az új designet is :) annyi a hátrány még, hogy valami nick-névvel mindenkink regisztrálnia kell sajnos, de ez ne legyen akadály a beszélgetésben és a gyógyulásban :)
SkinnyGirl
11 éve, 4 hónapja, 5 napja és 20 órája
Sziasztok! Regisztráltam, de valamiért nem hagyott Xenon néven regizni... de én voltam az.
angelgirl55
11 éve, 4 hónapja, 4 napja és 17 órája
Sziasztok

Régen jártam már itt. Talán javulásnak nevezhető az az út amin jártam/járok. Nem hashajtóztam és nem fastoltam kb 2 hete már. Ettem és keményebben futottam. Most nem tudom az jó-e ha blogomba leírom a napi kaját vagy ezzel valahogy rontok? Írjam ne írjam a napi kajámat kcal-mat?
angelgirl55
11 éve, 4 hónapja, 4 napja és 17 órája
Hétköznap 500kcal alatt voltam és ma is figyeltem mit ettem de ma anyum főzött és az én kedvemért natúr fűszeres csirkemell és barna rizs zöldségkörettel. A fogyás továbbra is központi kérdés még az álmaimban is jelen van. Írjam ne írjam? Félek ha nem írom nem érzem hogy az irányításom alatt lenne a dolog. Viszont ha írom mint ahogy szoktam írni van hogy csodálkozok hogy te jó ég csak ennyit ettem? Mi a jó a lelkemnek ha írom vagy ha nem? Egész nap az evés nem evés fogyókúra van a fejembe. reggel, hogy hánykor ehetek majd és mit nehogy hízzak. Megtervezem mikor mit eszek és mikor mit veszek be. Fogyi tabi, vitamin, egyéb gyógyszerem.
Zizi.vagyok
11 éve, 4 hónapja, 4 napja és 15 órája
Sziasztok!

Szerintem a napló írása az jó, kell h megtervezd a kajálást és szemmel kövesd mennyit eszel, de az 500kcal az nagyon kevés! Viszont a hashajtók nélkülözése az remek, dicséretes! A naplót azért jó lenne ha jóra használnád....a haladáshoz, és nem a további fogyáshoz! Remélem mindenki jól van! Mostanában többet leszek itt, most h államvizsgáztam! puszi
angelgirl55
11 éve, 4 hónapja, 4 napja és 7 órája
Akkor írom hogy miket ettem ittam.
Hogy sikerült a vizsgád?
Squill
11 éve, 4 hónapja, 3 napja és 5 órája
ez az új design egy rakás kaka. többször regisztráltam, de sosem engedett be.nekem nem teccik. szóval: megvagyok,jól vagyok, jól alakulnak a dolgaim.volt 2 kemény hetem,de túl vagyok/vagyunk rajta. és most előre megyek, koncentrálva a gyógyulásra:-)
ana-help
11 éve, 4 hónapja, 1 napja és 15 órája
egyetértek, nekem se jön be ez az újítás, de reméljük stabilizálódik a rendszer, és senkit sem tántorít majd el a honlaptól az hogy be kell jelentkezni :(

Squill: hogy vagy mostanság? párkapcsolat terén?

Xenon: veled mi újság?

üdv angelgirl :):):) az, hogy jó úton haladsz nagyon jó hír, és szerintem a naplózás is jó ötlet, ami még segíthetne, az az hogy eltereld a gondolataid valami sporttal, hobbyval, van valami ilyesmi az életedben mostanság?
ana-help
11 éve, 4 hónapja, 1 napja és 15 órája
nézzétek az újítás jó oldalát, baromi sokat lehet írni egy bejegyzésbe, a régi vendégkönyvben nagyon keveset lehetett :)

ami engem illet, végeztem a vizsgákkal, kezdődhet a nyár... ki az aki velem együtt egyetemre jár és vizsgaidőszak végén, avagy kellős közepén tart? :) valaki, aki erre jár, és érettségizett épp is mesélhet, kinek hogy sikerült? avagy hogy sikerült ez az év a gimiben? vagy akár a munkában?
SkinnyGirl
11 éve, 4 hónapja, 17 órája
Xenon vagyok:
Tényleg csak az a jó h többet lehet írni egyébként nagyon tré... régi sokkal jobban tetszett...
Am jól vagyok, felhíztam az utóbbi hetekben kemény 40 (!) kilóra, ami jó, mert nincs annyi panaszom mint pl izomfájás meg a szívemet se érzem annyira, de rossz, mert kezdem úgy érezni magam mint egy debella dagadt tehén -.- elkezdtem hasizomerősítést csinni, az nem olyan fárasztó... felülésekbe csak nem fogok belehalni.
Vizsgákon túl vagyok, fizika bukta egyedül ha minden igaz, meg halasztok németből és infóból szal ez a 3 augusztus 30-ra maradt. Holnap biziosztás de tuti nem megyek be.
Továbbá... élvezem a nyarat, bulizgatok, utazgatok stb.
De fura mert pár napja szingli vok, egyszer én szakítottam másszor nem, erre mondják h 3 szék közül a földre. De nem buktam le nem azért, egyszerűen csak nem működtek jól a dolgok... szal ez furcsa nekem de ilyen időszaknak is kell lennie majdcsak találok 1 normálisat.
Mindenkinek szép napokat és kellemes nyarat!
angelgirl55
11 éve, 3 hónapja, 16 napja és 14 órája
Sziasztok

Hullámvasút ez lenne a megfelelő szó arra ahogy érzem magam mostanában. Dolgozok, de a közösség...Pfffff. Fúrják egymást a dolgozók és minket újakat is. Egyedülálló 50feletti nők vagy nem túl jó házasságban élők a szarkavarók...
Na mind1 van nekem saját bajom is csak észrevettem milyenek meg nem túl jó ha engem is fúrni próbálnak. Na de majd figyelek és nem lesz ok szóra...
Én szeretnék menni egyetemre, de nem igazán tudom mi hogy van a pótjelentkezésnél. Ma néztem de 2 ellentétes infót találtam... Költségtérítéses pszichológia szak érdekelne. Utána majd jól kellene teljesíteni és hátha bejutok az államira 2ik évre. Megyek mellette még OKJ_s suliba is ha minden igaz. De jó lenne ha felvennének.
Most ez hajt engem a sulis a cél.
A héten volt mély pontom is. 1 hónapnyi többé kevésbé normális élet után ami az h vagy zöldség gyümi vagy diétás turmix vagy normál élet mint egy átlag ember a héten 2 nap fast majdnem 3 de nem sikerült. Nem baj úgy gondolom bár zavar h ettem, de kell tudom. Nem akarok laborba szaladozni és betegségektől félni, szédelegni...
Szeretnék normálisan élni, bűntudattól mentesen. A fogyás rám férne még, de tudom ez nem csak kg függvénye ez több annál.
Ha boldog lennék vagy lenne amit élvezek megoldódana ez is. Nem attól leszek boldog ha fogyok tudom hisz fogytam már több mint 30at és mégsem vagyok boldog. (kövér voltam nagyon)
A pszichológia szakkal kapcsolatban szivesen fogadok tanácsot, segítséget.

AngelGirl
Squill
11 éve, 3 hónapja, 16 napja és 1 órája
sziasztok:-) megvagyok,azt hiszem elindultam egy úton,aminek a végén talán látom a fényt.első körben kiléptem a mh-emről.már annyira felőrölt,h közel álltam az idegösszeroppanáshoz.a párkapcsolatom nagyon rendben van,múltkor említettem az a nehéz 2 hetet...azóta minden csodás:-) hááát a kaja terén nagyon nem,de dolgozok ezen is.
angelgirl55
11 éve, 3 hónapja, 14 napja és 3 órája
Sziasztok

Squill: Változások kellenek ahoz, hogy elindulj a javulás útján.
Nekem sem tökéletes minden. Pl hétfő kedd fastoltam sajnos vannak hullámvölgyek. Vásárláskor fura szokások vannak még nálam. De itthon eszek. Máshol nem szeretek és zavar ha látnak idegen helyen evés közben.
Változás nekem pl új ismerettségek régi barátall felvettem újra a kapcsolatot. A legjobb barátaimmal megszakadt a kapcsolat, nem összeveszés legalábbis részemről nem szerintem a pasija tiltotta el tőllem vagy zavarja a fogyás én nem tudom de őszintén már eddig is gondoltam rá, hogy nem olyan ez a barátság mint régen. Minden kapcsolatból tanul az ember és fejleszti. Mi 16 évesen azonos célokkal azonos érdeklődéssel jól megvoltunk, de kinőttünk ebből a kapcsolatból mára. Furcsa ahogy viselkedik és a barátjára hallgatva jó neki 0 barátnővel, de ő tudja. Én ez idő alatt a 2 hónap alatt megváltoztam és látom a célt. 30 feletti barátnőimmel voltam meg azokkal akiknek családjuk van és persze az orvosaimmal beszélgettem és ez álltal úgy érzem tanultam és fejlődtem és többre vágyok én is. Orvosnak készültem ovis koromtól fogva a középsuliig.Ahogy apa meghalt és haldoklott eltört bennem valami ami miatt feladtam az életem. Most azt kaptam vissza és szeretnék élni és tanulni azt amit szeretnék. Tanultam eddig de csak okj-s sulikat 4 szakma plusz érettségi de ezt mások kedvéért.
Eddig a baráti körömben a legjobb barátnőm és pasija is allig tanultak és nem dolgoznak nem is akarnak. Másabbak mint én semmi terv semmi motiváció. A mostani baráti körömnek van célja a gyerekeik is egyetemre készülnek versenyre járnak nyelvvizsga...
Ragadt rám is ebből mert nekem is lettek célok tervek különböző alternatívák.
ana-help
11 éve, 3 hónapja, 6 napja és 14 órája
sziasztok, szomorú, hogy mióta megújult az mlap.hu és regisztrálni kell, nagyon megcsappant a látogatottság :( mondjuk talán ezt annak is betudhatjuk, hogy a legelszántabbak is meginognak így a bikiszezonban :-/ pedig nem szabad ez időre se feladni a gyógyulást!

Xenon: ne aggódj :) pasi ügyben is rendbe fognak jönni a dolgaid, pasi szempontból úgyis fel kell készülni a nehéz időszakokra, legyen az szakítás vagy vita a kapcsolaton belül :( ez vele jár... talán így jobban is becsüljük a boldog perceket :)
evés: nem szabad visszaesned, muszáj belevésni a fejedbe, hogy NEM VAGY KÖVÉR... nem a sporttal van a gond, de ha mozogsz akkor rendesen kell enned, legyen az felülés vagy akármi

Squill: örülök, hogy a pároddal most okés minden, utaztok valamerre a nyáron? :) evéssel hogy állsz?

angelgirl: :) hullámvölgyek mindig vannak, és lesznek is, a lényeg hogy mindig ki tudj jönni a völgyből és tovább tudj menni a gyógyulásban
a motiváció pedig valóban nagyon fontos az élethez, a karrierhez, a sikerhez, a gyógyuláshoz, boldogsághoz mindenhez... anélkül az ember csak tengődne, és nem lenne semmi akaratereje :) örülök, hogy neked sikerült megtalálni :)
ahhoz, hogy a pasi eltilt egy barátnőt a másiktól, inkább nem fűznék hozzá semmit :S önző... és buta :S
Zizzencs
11 éve, 3 hónapja, 4 napja és 20 órája
Sziasztok!

Zizi vagyok, eddig is jártam ide, beszélgetni veletek, de ez az oldal szar, hiába regisztráltam többször, nem engedett be. Már nem tudom ki kérdezte (bocsi), de 4es lett az államvizsgám, harmadéves pszichológushallgató vagyok! Akit érdekel a pszichológia ,annak azt tudom javasolni, hogy csak akkor érdemes erre a szakra menni, ha már meggyógyultál, mert betegen...hát ez nem úgy megy. Járjatok önismeretre, meg terápiára, vagy küzdjetek egyedül, csak a gyógyulás utána jöhet a többi. Pszichológia folyóirtokban (pl. Psychiatria Hungarica-könyvtárban meglelitek) egyébként sok cikket találhattok, vagy Túry Ferenc és Szabó Pál írásait keressétek, esetleg Pászthy Beáét, sokat okulhattok, de igazán csak az önismeret segít, hogy megértsétek miért alakult ki ez a betegség.Én is szívesen segítek ha kérdésetek van, soha ne adjátok fel.Xenon is nagyon jól csinálja, csak akarat és kitartás! Mindenkinek jó nyarat, aki nyaralgat, én többnyire dolgozom!
üdv: Zizi
Vierre
11 éve, 3 hónapja, 4 napja és 20 órája
Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy létezik ez az oldal :)
Vierre
11 éve, 3 hónapja, 4 napja és 10 órája
Kedves Szerkesztő!
Én is hasonló problémában szenvedek. Soha nem fogyókúráztam, még éjjel is zabáltam ( most is ) a legkülönbözőbb kalóriadúsabb kajákat, és mégis semmi hízás.
Most ott tartok, hogy 171cm vagyok 43kg-al.
Figyeltem itt az mlapos proanásokat is. Egyszerűen elképeszt, hogy ennyire nem lehet semmit tenni. A párom ex. barátnője is ebbe halt bele.
micómacskám
11 éve, 3 hónapja, 3 napja és 16 órája
sziasztok!
emlékszik még rám valaki? régebben micó néven írtam, de ez a nickname már foglalt volt amikor regisztrálni akartam:(
én még emlékszem pár emberre (Squill, Adri, Xenon), és kicsit vissza is olvastam a bejegyzéseket. de amvalakinek nincs kedve összefoglalni a dolgokat?:)

micómacskám
11 éve, 3 hónapja, 3 napja és 15 órája
én am az az igazság hogy nem vagyok jól. alig eszem és nem merek mérlegre állni és az a pszichodoki akihez jártam fél éve szó szerint kirakott úgyhogy most nagyjából egyedül vagyok ezzel:(. remélem azért nem baj h írtam:)
lizzy.98
11 éve, 3 hónapja, 1 napja és 1 órája
Sziasztok .12 éves és modell vagyok. Fogyni akarok de nemtudom, hogy majd tudni fogom-e hogy hol van a határ.Segítsetek, mert nem akarok anorexiás lenni.
léccives.
SkinnyGirl
11 éve, 2 hónapja, 29 napja és 21 órája
Hall énis modell vagyok 18 éves, 4 ügynökségnél, 3 éve! De ne akarj fogyni! Már meg van szabva a magassághoz való testsúly! Am hány kiló és hány centi magas vagy?
SkinnyGirl
11 éve, 2 hónapja, 29 napja és 21 órája
Jah és még 1 dolog: ha modellkedsz, már alap h biztos tökéletes alakod van, nem véletlenül vettek fel! Bárcsak énis tudtam volna ezt pár évvel ezelőtt... bár nekem nem ez hozta ki a betegséget^^...
ana-help
11 éve, 2 hónapja, 20 napja és 1 órája
szia mindenki!

Zizi: remélem már helyreállnak lassan a dolgok az oldalon :S nagyon nem járja, hogy így kitoltak velünk ezzel az új dizájnnal, ráadásul nem is működik!!!! :S
gratula az államvizsgához :) :) :)

кнιѕαηтн: üdv az oldalon :)
én találtam egy módszert, amivel bár évek alatt, de lehet elérni plusz kilókat... konditerem... (mármint nem a kardio része, hanem az erősítő gépek) fél éve járok kondizni, és már sikerült kilókat magamra szedni, kb 52 kg körül járhat a súlyom 169 cmhez (ellőtte 47-8 volt) szóval javaslom neked is
ana-help
11 éve, 2 hónapja, 20 napja és 1 órája
micó: örülök, hogy visszataláltál az oldalra :)
nem tudsz valaki más pszichológust keresni, aki türelmesebb? :( ez így nagyon nem járja, mi az hogy kidobott? :O miért????? :O:(
hát mostanság nincs nagy forgalma az oldalnak, szóval olyan nagy beszélgetésekről nem maradtál le :(

lizzy: szerintem egyáltalán nincsen szükséged fogyásra, sőt ha túl sovány leszel, akkor magyarországon kizárnak a modellügynökségek :( 12 évesen még nagyon sokat fogsz változni, nőni is fogsz, azaz megnyúlni, ami eleve azzal jár, hogy karcsúbb leszel :) szerintem a legtöbb amit tehetsz, azaz egészséges táplálkozás és a rendszeres sport, és akkor soha nem kell majd a kilókkal szenvedned, és soha nem leszel a halál szélén anorexia miatt, magányosan, barátok nélkül, legyengülve egy kórházban
ana-help
11 éve, 2 hónapja, 20 napja és 1 órája
Xenon: hogy vagy mostanság? hogy megy az evés, a gyógyulás?
Squill
11 éve, 2 hónapja, 1 napja és 5 órája
sziasztok:-) jól eltűntem, bocsi érte. Adri, voltunk nyaralni, Horvátországban, megint. tettem fel pár képet iwiw-re, ha gondolod nézd meg. bár fürdőruhásat nem... nem vagyok jól mostanság:-( megint rámjött a hoppáré, fogyni akarok állandóan,minden ételtől amit a számab evszek, rettegek. :-( hát sosem lesz már ennek vége? miért vagyok képtelen kigyógyulni ebből??????? már több mint 2 éve vezetem a naplómat, az utóbbi időben sem sok minde került bele, csak h sok teát iszom, de mézzel, cukorral. ezekről is képtelen vagyok lemondani,cukorfüggő vagyok:-((((((((( ma különösen szar passzban vagyok. bocs a negatív hozzászólásért, de akartam,h tudjátok,megvagyok:-S
Squill
11 éve, 2 hónapja, 1 napja és 5 órája
Zizi, engem érdekel a pszichológia, de nem tudom,h hova tudnék ejlentkezni. olyan rég volt,h tanultam...na meg én biztos csak fizetősre mehetnék,az meg kész avgyon:-(

Szia Mico, én emléxem Rád:-) h vagy? miért tűntél el?
ana-help
11 éve, 1 hónapja, 13 napja és 3 órája
szia Squill, jó újra látni Téged!
Azt viszont nem jó hallani, hogy egyáltalán nem vagy jobban. :( Sőt, amit leírtál az alapján rosszabb a helyzet mint volt... Tea mézzel és cukorral? Semmi más? :( Jaj Isnetem :( féltelek Squill!
Squill
11 éve, 1 hónapja, 12 napja és 4 órája
szia:-)
sajnálom, pedig úúúúgy reménykedtem benne,h a legközelebbi hozzászólásom csak pozitív lesz. nem sikerült betartanom:-( azóta sem vagyok jobban :-(
rosszabb? mire gondolsz?
Tea mézzel,cukorral, sajnos sok cukorral. és ettől olyan kövér vagyok,h "öröm" nézni. eszegetek mást is, hébe-hóba müzliszeletet, néha levest,sült/párolt zöldséget,ubisalit,almát...én rettenet soknak érzem. régen érzetme magam ennyire kövérnek:-( gyűlölöm ezt az állapotomat:-( emelett futok ugyan,de ettől sem fogyok,max brutál vastag lett a combom. MIÉRT?????????????????
Squill
11 éve, 1 hónapja, 12 napja és 4 órája
most nagyon el vagyok keseredve:-((( és nem mondhatom el senkinek,mert mindenki csak lehurrog,h mekkora barom vagyok. nem ért meg senki:-((((
már ott tartok,h BÁRMIT megtennék,csakhogy lejebb menjenek a kilóim. miért olyan nehéz megérteni,h ÍGY nem érzem jól magam???kimozdulni sincs kedvem otthonról,mert akkor azt érzem,h mindenki engem néz az utcán...
És Te,h vagy? suli? nyár?
micómacskám
11 éve, 1 hónapja, 5 napja és 16 órája
sziasztok!
Squill, persze hogy emlékszem!:)
és nagyon sajnálom... hogy így vagy:( de nem tudok semmi okosat mondani:S mert én sem vagyok túl jól. állandó balhé van itthon a súlyom miatt, meg hogy milyen sovány vagyok:/ úgyhogy mostmár úgy döntöttem h kórházba megyek (egy másikba.....) ahol kicsit keményebbek a szabályok és ahol meghízlalnak. de lesz jó, utálni fogom de ami most van, ez az állandó megjegyzések és tönkreteszelminket szemrehányások, az még a kórháznál és az 50 kilónál is rosszabb:///
SkinnyGirl
11 éve, 23 napja és 23 órája
Halihó! Szép napot mindenkinek :) bocsi, énis eléggé eltűntem, mostanság nemigen vagyok netközelben :S max mobilról, de az nem olyan jó :/...
Ma vtam dilidokimnál, megírta idei tanévre is a magántanulói kérvényt, nem szeretek suliba járni, meg korán kelni stb és erőm sincs hozzá... szédelgek és remegek.
Sajnos úgyérzem énis kezdek megint visszaesni, 44-45 kilósan megijedtem, meg már majdnem összeért a combom, a hasamon meg hurkák lettek... sportiltam vna, de nem bírom energiával... még ana miatt.
Mostanság napi 1x eszem, meg vissza-vissza tér a hányás is, viszont a hashajtókról örökre lemondtam^^.
Emléxem énis rátok, jobbulást, legyen több kitartásotok mint nekem!
Ma pszihodokim megmért, ruhában és cipőstül vtam 42-43 között, de ezt a pár kiló mínuszt több hónap alatt sikerült elérnem, iszonyat sokat szenvedtem h menjenek már le a súlyok! A belső combom undorító, narancsbőrös, a hasam hurkás és fonnyadt és narancsbőrös... nem bírok lassan tükörbe nézni, arra meg végképp nem merek gondolni, h elmenjek strandra... egész nyáron sehol nem vtam...
De legalább elkezdtem erősíteni, ien felülés, fekvőtámasz, megatöbbi...
Az influenzában meg már 1 hónapja benne vok és nem bírok gyógyulni.
Apám amikor még kövérebb vtam akk is állandóan mondta h megijed tőlem, meg szedjek már magamra valamit.
Szerencsére annyira nem cirkuszolnak itthon mióta apámmal meg anyámmal kiolvastattam az Evészavarok című könyvet, jót tett a családi békére.
Pszichológusommal végre normálisan tudok beszélni és nem hazudok neki, elmondok mindent, aminek örülök h végre meg tudtam neki nyílni, ennyi idő után (november vége óta kezel, majd' 1 éve) ő terápiát javasolt, de örülök h végre fogytam kicsit, nehogy még dagadtabb legyek mint vtam! Ígyis annyit szenvedtem ezzel a pár kilóval...
Micó: gratulálok, okosan döntesz, kitartást és erőt!
Nah majd benézek, sok s
angelgirl55
10 éve, 11 hónapja, 24 napja és 19 órája
Sziasztok

Régen jártam már erre felé. Egyáltalán nem írtam anás oldalakra hónapok óta. Gyógyulgattam azt hiszem. Néha pokolian nehéz megállni, hogy vissza ne essek. Hullámvölgyek vannak és van h nincs kedvem enni de estére eszek akkor is mert muszáj. Hiába dícsérnek és mondják szép csinos vagyok 7 kg-val vagyok több mint áprilisban-júniusban voltam. Akkor voltam legjobban benne az anorexiában. Van egy fiú akibe belezúgtam azt hiszem. Félek nem tetszek neki és dagadt tehénnek fog gondolni. A sírás kerülget attól, hogy kövérnek gondol és ez miatt nem fog szeretni.
Már ott tartok h elkezdtem megint gyógyteázni és előszedtem a fogyi tabimat is amit eldugtam saját magam elől. Legszívesebben rohannék hashajtót venni (keserűsót) de nincs időm arra hogy úgy fogyjak és üres legyek. A hülye meló miatt nem vagyok itthon és úgy nem használhatom.
Nem tudom miért izgulok a pasi miatt mert az exétől azt hiszem szebb vagyok bár ki tudja... Utálom magam és félek soha senki sem fog szeretni.
Aki miatt már 1 éve újra beteg lettem is dícsért szóval tetszek neki még is és lehet szeretett/szeret. Nem tudom mit tegyek. Olyan jó lenne normális életet élni, olyan jó lenne ha elhinném én is, hogy szép vagyok és nem lennék ilyen félős és olyan pasi akarna velem lenni akit szeretek és aki tényleg normális és okos.
Bocsi a nyafi miatt... (L)
Zizike85
10 éve, 11 hónapja, 23 napja és 17 órája
Sziasztok!

Én vagyok az Zizi csak nem akart soha beengedni, így újra regisztráltam.AngelGirl örülök ha jobban vagy és gyógyulsz, nem tudom most hány kiló vagy, de hidd el nem a súly számít se a fiúknak, se a külvilágnak. Akinek mégis, az felszínes, de igazából az a fontos hogy te jól érzed magad a bőrödben, hogy egészséges légy. Ne akarj a külvilágnak megfelelni mert úgy sem lehet mindenkinek és nincs is értelme. Aztán rájön az ember, h nem is érzi így jól magát. Akkor meg minek. Ha tetszel vkinek és vki szeret akkor a külsődön kívül más is létezik neki, a belső értékeid számítanak igazán. Szóval ezért ne ess pánikba és ne szaladj a patikába mert azzal csak visszafelé haladsz, nem előre, megint belekerülsz ebbe az ördögi körbe és a fiú már nem is lesz fontos csak a fogyás. Szóval gondolj az egészségedre és a fiút meg a szépséged mellett a kedvességeddel hódítsd meg. Kitartást! puszi Mindenkinek! Azért jó lenne ha a régiek is jelentkeznének,h mi van velük!
Zizi
angelgirl55
10 éve, 11 hónapja, 23 napja és 2 órája
Szia Zizi!

Kicsit meg vagyok zuhanva azaz nem kicsit mert félek és rettegek h nem tetszek neki vagy dagadt tehénnek tart. Olyan jó lenne ha szeretne én úgy szeretem. Szerelem első látásra volt ez részemről.
Nem vettem keserűsót de az sem jobb számomra amit most teszek mert ez így vagy úgy de visszaesés úgy érzem. Kaptam egy "kedves" rokontól fogyitabit pedig tudott az étkezési zavaromról bár csak a nem evésről. Előbb eltettem ne is lássam nehogy kísértésbe essek de előkotortam a hétvégén és elkezdtem szedni tegnap este és ma fastolok. Tegnap nem tudom mi volt velem de zabáltam és bevettem a tabit lehet nincs hatása nem tom de ez valahogy jó most. Ha tudnám hogy van valaki aki szeret (pasi) és én is szeretem és tetszek neki és elfogad akkor tudnám ezt abbahagyni végleg.
Elgondolkoztam most ezen az egészen van-e ebből kiút... Végleg ki lehet szállni ebből vagy egyszer csak elsorvaszt és felemészt ha már tényleg vékony leszek. (rajtam sajnos van felesleg)
Olyan jó lenne ha tökéletes lehetnék és szeretne. De én most rettegek és szorongok újra a súlyom, testem miatt...
Jobb lenne ha nem is lennék úgy érzem. Én sosem leszek boldog így... :'(
angelgirl55
10 éve, 11 hónapja, 23 napja és 2 órája
Bocsi a nyafi miatt csak most tényleg nagyon félek h kövérnek látnak mások.
Squill
10 éve, 9 hónapja, 23 napja és 23 órája
újra itt....nem tűntem el-annyira-itt vagyok. nem túl jól,de megvagyok. már jó 4 hónapja nem írtam,de ahogy nézem,eléggé kihalt itt minden...mindenkinek NAGYON boldog,kilóktól mentes újévet kívánok!!!
Squill
10 éve, 9 hónapja, 23 napja és 23 órája
én is próbálok megfelelni.másoknak. kicsit híztam,-nem sokat ugyan-de többet,mint amit én szerettem volna. nekik-másoknak,most jobb(nem mondom,h jó,mert szerintük még mindig nem elég)de nekem pocsék. nem érzem jól magam így,rettenet szenvedek..
Sztike84
10 éve, 9 hónapja, 4 napja és 4 órája
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! Végre egy hely ahol valóban az egymás segítése és támogatása a cél az egészség eléréséhez. Remélem beszélgethetek majd veletek.
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 27 napja és 15 órája
Sziasztok!

Én se voltam egy ideje, mert eléggé kihaltnak tűnt az oldal, de jó lenne ha újra kicsit életet lehelnénk bele. Szóval aki gyógyulni szeretne, vagy még mindig a fogyás és a gyógyulás között vacilál, az is jöjjön és beszélgessünk, segítsünk egymásnak. Angelgirl55: hogy vagy mostanában? Xenonról tudtok vmit, nem válaszol a mailemre?Sqill, sztike84, meséljetek, hogy állnak most a dolgok nálatok?puszi, Zizi
Sztike84
10 éve, 8 hónapja, 23 napja és 17 órája
Szia Zizike85! Végre valaki írt! :- D 159 cm vagyok, hozzá 63 kg. Szeretnék fogyni, de nem túlzásba vinni. Szinte csak muszájból eszek max napi 1szer, akkor is rosszul vagyok utánna nem. Rendszeresen megkapom, hogy dagadt vagyok.... Jó lenne ha tényleg többen tudánk beszélgetni, ez legalább normális oldal.
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 23 napja és 17 órája
Szia Sztike84!
Szerintem az ilyen emberekkel ne foglalkozz, nem ez a legfontosabb az életben és egyébként se muszáj mindenkinek csontsoványnak lennie. Én gyógyult anorexiás, bulimarexiás vagyok.Szerintem ha fogyni akarsz, a legjobb ha többször kevesebbet eszel és egészséges dolgokat. Így érhetsz el tartós változást és leszel egészséges. Nekem ez segített megakadályozni a falásrohamokat is. Persze ezt volt nekem is legnehezebb megérteni, de megéri "kísérletezni", kockáztatni és nem belebonyolódni ebbe az egészbe. Neked evészavarod van vagy csak fogyni szeretnél?
Tényleg jó lenne ha mások is csatlakoznának. Egyébként pesti vagy?
Sztike84
10 éve, 8 hónapja, 23 napja és 21 órája
Szia!
Köszi, hogy írtál!
Nem igazán tudom mi nevezhető evészavarnak....Egy ideje bármit eszek utánna szédelgek és nyomott vagyok és napközben is hányingerem van, ezért egyre gyakrabban hagyom el az evést. Éhes meg szinte egyáltalán nem vagyok. Falásrohamom talán még sosem volt és szerencsére a sztessz- ill kényszerevés is ismeretlen fogalom számomra. Inkább enni nem tudok ha lelkikrízis van, meg inkább fizikailag hajtom túl magam..... Azt nem értem, miért vagyok rosszul az evéstől. Nem szeretnék csontsovány lenni. Abbahagytam a konkrét fogyózást mert anélkül is fogyok. Naponta mérlegelek reggel meg este, tegnap reggel voltam 62,8 kg, este 62,2 kg, ma reggel meg 62,0 kg, cm-ekben meg dec vége óta összesen 50 cm ment le. Dec vége óta 7kg-ot fogytam. Szerinted, hogyan tudom elérni a célomat(53-55 kg szerintem ez nem kevés...asszem), és megszüntetni a most fennálló állapotot? Igen pesti vagyok. Egy barátnőm szerint veszélyeztetett kategóriába tartozom, már ha létezik ilyen...
Ha van mozgás talán bekapcsolódnak majd.
Üdv: Szti
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 23 napja és 16 órája
Szia Sztike84!
Hát ez nem túl jó, ami a stresszt meg az étvágy hiányát jelenti, de annak örülök h ezek a fogalmak ismeretlenek számodra, mint falásroham...stb..Azért kérdeztem h pesti vagy e mert arra gondoltam ha nem akarod megőrizni az ismeretlenséged, akkor találkozhatnánk és beszélgethetnénk ezekről a dolgokról, hátha tudok neked valamit segíteni. Ha nem, akkor beszélhetünk így is, csak úgy jobban átlátnám... Kicsit aggasztó h így fogysz, tényleg van ebben veszély. Szóval gondold át, van e kedved és írj.
üdv: Zizi
Sztike84
10 éve, 8 hónapja, 23 napja és 1 órája
Szia!
Persze van kedvem találkozni és beszélgetni. Ez leginkább attól függ, hogy exem mikor ér ra, mivel van két fiam és egyedül nevelem őket, némi szervezést igényel, hogy szabaddá tegyem magam. Pár hónapja elkezdtem számolni a napi kalória bevitelt és le vittem napi 1000 kcal alá, aztán rátaláltam pro-ana oldalakra, és néhány tippet amit nem gondoltam vészesnek elkezdtem alkalmazni, a napi kcal deficitem -3000 kcal körülre csökkent. Valahogy szeretném visszaállítani a normálisra. ami még zavar, hogy szinte folyamatosan fázom és miután iszonyat módon hullott a hajam októberben nullágéppel letoltam.... A bmi szerint jócskán normális a testsúlyom. Jelenleg utcára sem megyünk ha nem kimondottan szükséges. Devember 25-én 69 kg voltam. Ma reggel 61,5 kg. Bátyám szokta mondani, hogy takarítsak többet, mert fogyaszt és az rámférne :S kicsit hosszú lett.
Üdv: Szti :- )
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 21 napja és 16 órája
Szia!
Az jó lenne, örülök :-) ! Mit gondolsz jövő héten szabaddá tudod tenni magad néhány órára? Ihatnánk egy teát a városban.
Ó, már anya vagy? Klassz! De hány éves vagy?
Ne haragudj, lehet dinka vagyok, de nem teljesen értem. Azért fogysz mert nem nagyon eszel vagy anélkül is fogysz? Vagy az a gond hogy azért nem eszel mert nincs is étvágyad? Ez kicsit aggasztó, mert az is lehet hogy vmi orvosi problémád van, ha ilyen ütemben fogysz! Az jó ha normális súlyt szeretnél és szép akarsz lenni, bár most is az vagy, csak nem mindegy hogy éred el. A bátyádra meg ne figyelj, ő foglalkozzon magával!A takarítás egyébként sem sport! :-)
Sztike84
10 éve, 8 hónapja, 20 napja és 5 órája
Szia!
Adigg is msn? prunner.eszter@live.com telefonon netezek, írj hogy kb mikor leszel msn-en és akkor én is fellépek.
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 18 napja és 16 órája
Szia Sztike!
Felvettelek msn-re....:-)
Holnap délután, estefelé fenn leszek, ha esetleg ráérsz....
üdv: Zizi
Zizike85
10 éve, 8 hónapja, 13 napja és 1 órája
Merre vagytok, Lányok? Még mindig várunk titeket.....
Angelgirl55, Skinnygirl, Xenon....vagy bárki.....

üdv:Zizi
SkinnyGirl
10 éve, 8 hónapja, 8 napja és 1 órája
Sziasztok! Xenon vok ugye.
Huhh nagyon régen jártam errefele... Amúgy viszonylag jól vagyok, az állandó ordibálásokat és balhékat leszámítva, amik a nap 24 órájában vannak (apámmal) meg azt h anyám nem normális mostanság...
Exemmel újrakezdtem, azt mondta h 50 vagy 55 kilóra vissza kell híznom...
Nagyjából csak tejen vegetálok, de abból majdnem 1 litert iszom 1 nap, meg narancson, mandarinom, almán. bulimia megvan, napi 1x eszem, apám megint elkezdte lakatolni a hűtőt, azért... Am régen mértem magam, de olyan 39-40 között vagyok kb. Szédelgés kezd visszajönni, meg az izomfájdalmak :/ igyexem majd gyakrabban idenézni, Zizi a mail-re azért nem válaszoltam mert néhány hónapja szinte egyáltalán nem használom a freemail-eimet, egyiken 350, a másikon meg több mint 6000 olvasatlan levél van O.o mostanság Facebookon vagyok elérhető, ha fent vagy ott, akkor jelölj be pls, nevemet tudod, ott ha írsz akkor válaszolok :) sok sikert mindenkinek!
edyke
10 éve, 7 hónapja, 22 napja és 6 órája
sziasztok!
új volnék köztetek, nagyjából leirom mit kell tudni rólam. 17éves vok, 3éve küzdök anával. úgy kezdődött mint sokaknál, kövér voltam ezért fogyó. észrevétlenül sodródtam bele. mire ráeszméltem h baj van, már 41kg voltam a 174cmhez. rengeteg fast és prge, aztán miás korszak és újra előröl az egész. hordtak orvoshoz, pstichológushoz, nulla eredménnyel. most éppen 47kg vagyok és szörnyen érzem magam! kövér és undorító vagyok, de élni akarok, ezért mindennap megerőszakolom magam és legalább egyszer eszem. igaz, nem megy vmi jól, de 1-2csoki vagy bármi ami hízlalhat lemegy. már 3hete nem hánytam, nem hashajtózom, és csak 1órát tornázom.
olvasgatlak titeket, erőt merítek, tudom van még hova fejlődnöm
Zizike85
10 éve, 7 hónapja, 14 napja és 20 órája
Kedves Edyke!

Örülök, hogy csatlakoztál. Hosszú, nehéz út áll mögötted, de jól haladsz és ügyes vagy,hogy 3 hete tartod magad. Tudom nehéz megküzdeni a bűntudattal amit az evés okoz, de ügyes vagy, csak így tovább. Ha vmiben tudok segíteni, vagy kérdésed van, beszélgetnél, írj nyugodtan.puszi, Zizi
hikari88
10 éve, 3 hónapja, 17 napja és 3 órája
Sziasztok!

Én is rég jártam errefelé. Azt hiszem az anorexiások közül a legszerencsésebbek közé tartozom, mert meggyógyultam. 10 éve voltam anorexiás 13 évesen aztán valahogy egyedül 15 éves koromra kikeveredtem belőle. De az anorexia "ajándékai" életem végéig el fognak kísérni és tekintve, hogy eddig erről senkitől sem hallottam azt hiszem fontos hogy erről tudjatok, halljatok, hátha a józan ész még időben kiránt belőle Titeket vagy talán, aki még az anorexia elején van időben észbe kap.
Ez az egész betegség annyira durva lórúgás a szervezetednek,(főleg ha még évekig húzódik) hogy vannak dolgok amik már sosem lesznek a régiek utána. Az első lépés számomra a görcsös kontroll legyőzése és elengedése volt, a hit és erő ahhoz hogy elhiggyem, hogy egy görbe tükörben látom a testem. A hajam annyira hullott hogy végül a hiúságom legyőzte a démonokat, mert bár iszonyatosan féltem a hízástól, a kopaszságtól és a tudattól hogy így talán nem fogok kelleni senkinek még jobban megrémültem. A hajam csomókban jött ki és ez kellően nagy sokk volt ahhoz hogy felébredjek. A táplálkozásom, étkezési szokásaim, önértékelésem teljesen rendbejött, azóta két nagy szerelem is volt az életemben, de valahogy a hajam sosem lett újra a régi. Az anorexia elmúlásával is továbbra hullott, noha nem olyan mértékben de nem tudtam megnöveszteni, pedig mindig is hosszúhajról álmodtam. Csupán most évekkel később derültek ki csúnya dolgok, mert eddig az orvosok nem nagyon mondtak semmit se, sokan nem is hitték el hogy még mindig hullik a hajam. Kiderült hogy az anorexia annyira felborította az anyagcserémet és a hormonháztartásomat, hogy pajzsmirigy alulműködésem és inzulinrezisztenciám lett. Valóban megéri az egész éheztetés és koplalás ezekért? .A pajzsmirigy alulműködés azt jelenti, hogy életem végéig pótolnom kell egy hormont, reggeli gyógyszer
Squill
10 éve, 2 hónapja, 1 napja és 22 órája
Szép napot mindenkinek...

látom nagyon feloszlott itt a társaság:-(
kár...
írjatok magatokról lányok!!
Adri, Veled mi van??
puszi mindenkinek
Ziziujra
9 éve, 7 hónapja, 10 napja és 3 órája
Sziasztok!

Én vagyok az Zizi, csak soha nem enged be, újra kellett regelnem. Most önkéntes vagyok egy evészavart megelőző oldalon, nézzétek meg ha szükségetek van segítségre: www.proyouth.eu
+ stresszkezelő tréninget szervezek (mivel végzős pszichológus hallgató vagyok): van benne sok minden: asszertivitás, empátia, kreatív problémamegoldás, feszültséglevezető technikák: relaxáció...
Nagyon hasznos. Ha érdekel titeket, keressetek meg: zizi.vagyok@gmail.com-on

És írjatok mi van veletek! Jó lenne ha feléledne az oldal. :-)
üdv, Zizi
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!
Oldalmenü
Diavetítő
Naptár
Szavazás
akarsz még élni........?
igen
nem